Nagyon sokat tudunk tanulni gyermekeinktől arról, hogyan élvezzük az életet!

Az egyik legfontosabb, amit az angyalok kérnek tőlem, nagyon egyszerű: élvezzük az életet.
Nem számít, mi történik az életünkben, nem számít, milyen nehéznek találjuk a dolgokat, azért vagyunk itt, hogy teljes életet éljünk. Minél jobban megéljük az életet, annál inkább segítenek nekünk az angyalok és keresztülvezetnek minket örömeinknek, bánatainkon.
Nagyon gyakran félünk attól, hogy teljes életet éljünk. Kezdjük el észrevenni a csodálatos dolgokat, amik körülvesznek bennünket, menjünk ki sétálni a gyönyörű természetbe, mosolyogjunk a szomszédunkra, vagy együnk egy fagylaltot.
A legtöbben mindent annyira magától értetődőnek tartunk és csak akkor vesszük észre, hogy valójában milyen értékes volt, amikor elveszítjük.
Sokkal több van az életben, mint az anyagi javak – gyakran azt gondoljuk, hogy csak ezek a fontos dolgok és nem vesszük észre mi minden hiányzik az életünkből.
Sokan túl sokat gondolunk csak saját Magunkra és arra, hogy nekünk mi a legjobb. Másokra kell gondolnunk és semmit sem vehetünk magától értetődőnek. Életünk azzal fejlődik, ha segítünk másokon, hiszen így érezhetjük magunkat teljesnek.
Isten és az angyalok mindig azt mondták nekem, hogy próbáljuk meg a tőlünk telhető legjobbat tenni. Nem kérnek ennél többet, de legalább próbáljuk meg!
Áldásom családjaikra és szeretteikre!
Lorna