Lorna Byrne

Lorna Byrne MagLorna Byrne egy szegény család gyermekeként jött világra Dublinban 1955-ben. Látta az angyalokat és kommunikált velük, amikor még beszélni sem tudott. Pont úgy látja az angyalokat, ahogy a többi ember lát egy másik embert, aki épp előtte áll. Az anyagi világgal szemben tanúsított teljes érdektelensége kapcsán az egészségéért aggódtak, és később értelmi fogyatékosnak nyilvánították. 1971-ben Lorna épp édesapja autószerelő műhelyében segédkezett, amikor megismerkedett Joe-val, azzal a férfival, akiről Éliás angyal már korábban megjövendölte, hogy a férje lesz. 1976-ban házasodtak össze.
A házas élet azonban nehézségekkel járt. Joe komoly betegséggel küzdött és legtöbbször képtelen volt dolgozni. A házaspár és négy gyerekük szegénységben élt. A 2000. évben, ahogy azt Éliás angyal szintén megjövendölte, Joe elhunyt, magára hagyván feleségét és négy gyermekét. A legfiatalabb gyermekük akkor még csak öt éves volt.
Lorna egész életében folyamatosan látta az angyalokat és továbbra is társalgott velük. „A tanáraim és a barátaim voltak és még ma is azok.” Ahogy a kis Lorna cseperedett, az angyalok arra kérték, hogy senkinek ne árulja el képességét. Először az Angyalok nyelvén című könyvében tárja fel az angyalok létezését és a képességét. Még a férje is csak keveset tudott arról, hogy a felesége mit lát. Az emberek azonban mindig is tudták, hogy Lorna más volt, illetve különleges, és ahogy Lorna gyerekei felnőttek, úgy terjedt a szó. Egyre többen keresték fel Lornát gyógyulást és bölcs tanácsokat remélve.
Lorna már kicsi korában tudomást szerzett az angyalok jövendöléseiből arról, hogy egyszer könyvet ír majd róluk. Azelőtt kinevette az angyalokat, amikor erről beszéltek neki, hiszen diszlexiás volt és alig tudott írni, ebből kifolyólag nem sok esélyt látott a könyvírásra. 2003-ban kezdte el írni a könyvet és olyan emberek bukkantak fel az életében, akik segíteni tudtak neki ebben. Az Angyalok nyelvén című könyvét 2008 májusában adták ki az Egyesült Királyságban és Írországban.
Az Angyalok nyelvén című könyv mostanra nemzetközi sikerkönyvvé vált. Eleddig 26 nyelvre fordították le és több, mint 50 országban adták ki. Lorna második könyve a Lépcső a mennyországba szintén nemzetközi sikereket tudhat be. Az Angyali üdvözlet a Sunday Times első számú bestsellere.
A lelkes olvasótábor vallási hovatartozástól függetlenül úgy érzi, hogy Lorna visszaadja a reményt és segít megérteni, hogy nem számít, milyen egyedül érzed magad a világban, mindig melletted áll egy őrangyal.