Mindenkinek van őrangyala

Vallási hovatartozástól, nemzetiségtől, bőrszíntől függetlenül mindenkinek van őrangyala még akkor is, ha hitetlen és nem hisz semmiben. Az őrangyalunk nekünk próbál segíteni. Ez Isten ajándéka és az őrangyalunk egy pillanatra sem hagy el minket, velünk van még a megszületésünk előtti időktől egészen a halálig és azon túl.

Minden ember őrangyalát ragyogó fényként látom körülbelül 3 lépésnyire a hátuk mögött. Olykor egy-egy őrangyal feltárja nekem a fényt és tökéletes, gyönyörű emberi alakot ölt. Habár az angyalok se nem nők, se nem férfiak, mégis alkalomadtán nőként, vagy férfiként jelennek meg. Néha az általam látott angyaloknak szárnyaik is vannak.
Az őrangyalaink szeretnek minket és kincsek vagyunk számukra. Mi vagyunk számukra a legfontosabbak a világon és minden tőlük telhetőt meg kell tenniük értünk.

Amit megmutattak nekem

Lányommal, Ruth-val voltam a kórházban, mielőtt életet adott volna a kisbabájának. Épp a kórház ebédlőében ültünk, amikor egy épp szülés előtt álló nő sétált be köntösben, papucsban. Az őrangyala feltárulkozott. Úgy tűnt, mintha az őrangyal nem csak mögötte lett volna, ahol általában lenni szokott, hanem teljesen körülölelte őt. Tisztán kivehetőek voltak az angyal szárnyai: hófehérek voltak, melyeket ezüstös csillogás járt át. Figyeltem a nőt, ahogy sétálgat, gondolom, csak járt egyet hogy kinyújtsa a lábait. Alig tudtam levenni a tekintetem róla, mert annyira meghatott az angyal nő iránt tanúsított szelíd gondoskodása, szeretete és törődése. Ahogy a nő elhagyta az ebédlőt, követtem őt a tekintetemmel és végig láttam, ahogy az angyal egy lényként mozog vele.
Bárcsak mindenki láthatná azt, amit én látok. Bárcsak egy pillanatra is érezhetnék azt a feltétlen szeretetet, amivel az őrangyalunk közelít felénk függetlenül attól, hogy jók, vagy rosszak vagyunk, mert akkor örömteli boldog érzés járna át és boldogok lennénk az életben. Próbáljunk félretenni minden kétséget az őrangyalunk létezését illetően. Próbáljunk hinni az őrangyalunk irántunk tanúsított feltétlen szeretetében.