Senki nem hal meg egyedül

Nem kell félni a haláltól. Amikor elérkezik az utolsó pillanat, elmúlik a fájdalom és önként megyünk, nem vagyunk egyedül. Velünk van az őrangyalunk, csakúgy, mint sok más angyal. Előttünk elment szeretteink mind megjelennek, hogy üdvözöljenek, és egyben megnyugtassanak minket, hogy nincs miért félni.

Vannak, akik egészen a haláluk pillanatáig fájdalomtól szenvednek, de az utolsó pillanatban a fájdalom elmúlik. A halál olyan, mint a születés. Tudom, sokan azt gondolnák, hogy furcsán hangzik, de valójában egy új életbe születünk a halál során. Ténylegesen nem halunk meg, csak földi testünket, ezt a tojáshéjszerű porhüvelyt hagyjuk el. Sokkal többek vagyunk, mint egy test. Test és lélek vagyunk és a lelkünk soha nem hal meg.

Amit láthattam

Egyszer egy autó utasaként utaztam egy forgalmas autópályán. Baleset történt nem sokkal azelőtt, hogy odaértünk volna és a rendőrség, meg a mentők épp csak megérkeztek. Az út kellően széles volt, hogy a rendőrség el tudja engedni az érkező forgalmat. Odapillantottam az egyik autóra és hirtelen az egész baleset lassított felvételként játszódott le előttem. Láttam a kocsiban ülő nőt és abból tudtam, hogy haldoklik, amit az angyalok által láthattam. A kocsi roncs körül angyalok közeledtek felé minden irányból, ahogy kiemelték a lelkét a testéből. Más lelkek is sietve érkeztek mindenfelől és tudtam, hogy ők a családja és barátai, akik korábban haltak meg. Láttam a mosolyt az arcán a halála pillanatában, tudtam, hogy látta az angyalokat.