Amit mások mondanak…

“Angyalok nyelvén című könyv egy eredeti és megható történet, mely egyben egy erőteljes és megindító figyelmeztetés, hogy az életünk során folyamatosan jelen van az isteni szeretet és gondviselés. A könyvet olvasván megszűnik a félelem és helyébe a bizonyosság költözik, ahogy az ember végighalad az élet útján. A könyv egy áldás mindenkinek, aki olvassa. Nekem az volt. ”
Sonia Choquette, NY Times bestseller író

“A történetírások tanulsága szerint minden időszakban éltek olyan emberek, akik érzékeltek, láttak angyali teremtményeket, vagy társalogtak azokkal. Mivel megdöbbentően tájékozatlanok vagyunk a tudat természetével kapcsolatban, elhamarkodott lenne ezen feljegyzéseket fantazmagóriának minősíteni és elvetni, ennek ellenére gyakran élünk ezzel a lehetőséggel. Lorna Byrne Angyalok nyelvén című műve magával ragadó. A könyv egyrészt kihívás a kételkedők számára, másrészt ösztönzés azoknak, akiknek az angyalokkal kapcsolatos élményeik alátámasztják és igazolják a transzcendens valóságot. ”
Larry Dossey, MD. NY Times bestseller író

“Lorna bölcsessége és éleslátása lélegzetelállító. Ő az a nő, akit sok éve ismerek, és rendkívül csodálok. Nagy változásokat hozott az életembe, csakúgy, mint másoknak.”
Daniel O’Donnell, nemzetközileg elismert ír énekes

“Lorna Byrne Angyali üdvözlet című műve egyedi és részletekbe menő üzeneteket hordoz minden egyes olvasó számára. Lorna csodálatos hírnöki üzenetei a szeretet és a béke időtlen üzenetei ebben a bizonytalan, feszültségekkel teli halandó világban.”
Matthew E. Adams New York Times

“Ez a szépen és egyszerűen megírt könyv a remény üzenetét hordozza ebben a nyugtalan, zavaros világban. Lorna sok általunk keresett válaszhoz juttat el minket bölcs hozzászólások, személyes élmények és gyakorlati megoldások segítségével.”
Joan Wester Anderson,New York

“Lorna története lenyűgöző, a szívemig hatolt.”
Roma Downey, színésznő

“Lorna rendkívüli. Akár léteznek az angyalai, akár nem, feltöltődve raktam le a könyvét. Olyan élmény volt, mint amikor jó néhány évvel ezelőtt egy Glenstal bencés apátság béli szerzetes megmutatta nekem az Icon kápolnát. Energiával telten és békével a lelkemben léptem ki onnan.”
Irish Independent

“Reményt ad és békét hoz, valami olyat, amit az Egyház sok esetben nem volt képes.”
London Times

“Byrne nem az egyetlen, aki hisz az angyalok létezésében: az amerikaiak háromnegyede és a britek egyharmada teljes meggyőződéssel állítja, hogy ilyen mennyei segítők léteznek.” Daily Telegraph

“A világ felfedezett magának egy szerény hírnököt, akire akár hallgathatunk is.”
Daily Mail

“Lorna Byrne gyerekkora óta lát angyalokat. Ezen képessége mindenféle rangú és társadalmi helyzetű ember számára lehetővé tette a betekintést az ő spirituális világába. Az önéletrajzi írása, Angyalok nyelvén, egy ma élő ír misztikus nem mindennapi tanúvallomása.”
Irish Catholic

“Persze, hogy badarságnak hangzik. Látja az angyalokat?..Amit mindenekelőtt le kell szögeznünk, az az, hogy hitelt érdemlő és minden kétségünk ellenére hihetően hangzik a története. Az ember elolvassa a könyvet és csak ámul…”
Publishing News

“Lorna üzenete egyetemes jelentőséggel bír az emberiség számára. Az elmúlt 40 évben számos kutatást végeztem a spirituális gondolkodás megannyi válfajában, és bizton állíthatom, hogy Lorna egy igazi látnok. Az üzenet, melyet elhozott a küszködő emberiség számára, egy különleges reménysugár egy olyan világban, ahol nagy a sötétség. Fajunk amnéziában szenved, Lorna pedig segít nekünk visszaemlékezni, hogy kik is vagyunk valójában és miért vagyunk itt.”
Ronald M. Mazur, Winnona State University, USA

“Ha egy olyan emberrel találkozol, aki azt állítja, hogy nap, mint nap angyalokkal társalog, talán bocsánatos bűn a cinikusan felvont szemöldök. De valahogy Lorna Byrne más. Több ezren állítják, hogy Lorna jobbá tette az életüket.”
Belfast Telegraph